Вівторок, 14.05.2024, 07:29
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Шурпа

Шурпа


Інгредієнти:

►болгарський перець - 2шт.
►1 кг баранячої лопатки
►помідор
►цукіні - 1
►морква - 2 шт
►цибуля ріпчаста
►відварну картоплю
►баклажан - 1 шт
►сіль, перець, зіра


Приготування:

Баранину, обов'язково з кістками, порізати на шматки. Залити холодною водою і поставити на вогонь. У процесі варіння знімати піну. Болгарський перець крупно порізати. Баклажан, моркву, цукіні і картоплю нарізати шматочками або часточками середнього розміру. Помідори очистіть від шкірки, крупно поріжте. Через 1 годину варіння додайте в суп перець, потім - решту підготовлених овочів. Спеції додавайте за смаком, але незабудьте обов'язково додати сіль, перець і зиру. Після цього, як правило, шурпа вариться ще хвилин 25-30. Якщо баранина молода, то все вариться приблизно 1,5 годин, якщо стара, то до 2 год.

bon appetit:)


Категорія: Шурпа | Додав: unknown (11.04.2013)
Переглядів: 561 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Коктейль "Космополітан"
Салат "Меркурій"
Алкогольне желе на Новий рік «Jello Shots»
Гриби, запечені в горщиках
Салат "Авокадо і креветки"
Угорський торт "Добош"
Тост для коханих
Сирники
Закуска з лосося та сиру
Журавлино-гранатовий шорль
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua