Інгредієнти:
►болгарський перець - 2шт. ►1 кг баранячої лопатки ►помідор ►цукіні - 1 ►морква - 2 шт ►цибуля ріпчаста ►відварну картоплю ►баклажан - 1 шт ►сіль, перець, зіра
Приготування:
Баранину, обов'язково з кістками, порізати на шматки. Залити холодною водою і поставити на вогонь. У процесі варіння знімати піну. Болгарський перець крупно порізати. Баклажан, моркву, цукіні і картоплю нарізати шматочками або часточками середнього розміру. Помідори очистіть від шкірки, крупно поріжте. Через 1 годину варіння додайте в суп перець, потім - решту підготовлених овочів. Спеції додавайте за смаком, але незабудьте обов'язково додати сіль, перець і зиру. Після цього, як правило, шурпа вариться ще хвилин 25-30. Якщо баранина молода, то все вариться приблизно 1,5 годин, якщо стара, то до 2 год.
bon appetit:)
|