|
Журавлино-гранатовий шорль
Інгредієнти:
Для журавлино-гранатового сиропу:
►
1 1/2 склянки свіжої журавлини
►
1/2 склянки апельсинового соку
►
1/2 склянки гранатового соку
►
1/2 склянки води
►
1/2 склянки цукру
►
Цедра 1 апельсина
►
Охолоджене шампанське 1 бутилка
Приготування: Для журавлино-гранатового сиропу: Всі інгредієнти для сиропу поміщаємо в каструлю. Довести до кипіння і помішувати, поки цукор не розчиниться. Як тільки журавлина почне лопати зменшуємо вогонь і варимо ще протягом 10 хвилин. Потім збиваємо все белендером і проціджуємо через дрібне ситечко. Розміщуємо в посуд з кришкою і кладемо в холодильник. Наливаємо 1/3 келиха сиропу і 2/3 шампанського. За бажанням можна кинути лід або заморожену журавлину!
bon appetit:)
|
Категорія: Напої безалкогольні | Додав: unknown (24.03.2012)
|
Переглядів: 789
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|