Неділя, 15.06.2025, 15:14
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Закуски » Салати

Салат "Дубок"


Інгредієнти:

►Картопля відварена середня - 2 шт.
►1/2 курячої грудки
►Маринований огірок (можна замінити солоним) - 1 шт.
►Печериці консервовані - 1 банка
►Яйця - 1 шт
►Майонез (для промазування шарів)
►Кріп (для прикраси)


Приготування:

Шарами викладаємо на плоскому блюді:
картоплю (натерти на тертці)
майонез
куряче філе (відварити і дрібно нарізати)
майонез
маринований огірок (натерти на тертці, при необхідності можна замінити солоним)
майонез
печериці (злити "розсіл", дрібно нарізати)
майонез
яйце (натерти на тертці)
картоплю (натерти на тертці)
майонез
кріп (дрібно нарізати)

Залишити на 30 хв. при кімнатній температурі (просочитися).

Потім охолодити і подавати.

bon appetit:)



Категорія: Салати | Додав: unknown (25.06.2012)
Переглядів: 873 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Цитрусові рослини
Молочний коктейль з медом
Салат з мандаринів і креветок
Варення з чорної смородини «Три по п'ять»
Чоко-панкейкі
Полуничний торт без випічки
Листковий салат
Салат з креветками та червоною ікрою
Лимонад з ананасом
Міні-бутерброди з червоною ікрою та креветками
Категорії розділу
Бастурма [1]
Бургери [4]
Бутерброди, тости [13]
Гарячі закуски [8]
Жульєн [1]
Закуски з грибів і овочів [7]
Закуски з м'яса і птиці [5]
Закуски з риби і креветок [6]
Ікра овочева [1]
Лечо [1]
Паштети [1]
Салати [38]
Форшмак [1]
Холодні закуски [18]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua