Четвер, 02.05.2024, 03:12
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Торти

Полуничний торт без випічки


Інгредієнти:

Для коржа:

►Шоколадне печиво - 150 гр.
►Розтопленого вершкового масла - 60 гр.

Для мусу:
►Полуниця - 250 гр.
►Полуничний йогурт - 300 мл.
►Кремоподібний сир - 200 гр.
►Цукор - 100 гр.
►Вершки (33%) - 200 мл.
►Желатин швидкорозчинний - 2 столові ложки
►Молоко - 50 мл.


Приготування:

Всі продукти крім вершків заздалегідь дістати з холодильника щоб вони були кімнатної температури.
Дно і бортик рознімної форми діаметром 19 см. викласти пергаментом.
Печиво розім'яти в крихту (можна замість шоколадного взяти звичайне печиво і додати в крихту 1 ст. Ложку какао), перемішуючи частинами додати вершкове масло. Отриману масу добре утрамбувати на дно форми, поки прибрати в холодильник.
У гарячому (але не окропі) молоці ретельно розчинити желатин, остудити суміш до кімнатної температури. У мисці змішати міксером йогурт, сир і цукор, поки цукор не розчиниться, потім додати полуницю порізану маленькими кубиками, помішуючи влити тонкою цівкою желатин. Добре перемішати і прибрати суміш у холодильник хвилин на 30, поки желе не почне злегка застигати.
Вершки збити в пишну піну, желе дістати з холодильника, перемішати до однорідного стану, додати вершки, обережно перемішати, готовий мус перелити у форму на корж з печива.
Торт прибрати в холодильник на всю ніч, до повного застигання.
На наступний день бортик з форми зняти, обережно зняти пергамент з боків, торт обережно перекласти на тарілку.
Готовий торт прикрасити порізаною полуницею і тертим шоколадом.

bon appetit:)



Категорія: Торти | Додав: unknown (14.05.2012)
Переглядів: 1714 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Апельсиновий глінтвейн
Салат з креветками та червоною ікрою
Завитки з шинкою і ананасами
Яйця фаршировані шинкою
Ролл "Мозаїка"
Гарячий шоколад з кавою, корицею і маршмелоу
Солянка
Рулетики з сирним сиром і креветками
Олів'є-дракончик
Пахлава
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua