П`ятниця, 22.11.2024, 00:47
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Борщі

Борщ волинський



Інгредієнти:

►Свинина - 400г
►Буряк - 200г
►Овочі - 250г
►Капуста - 300г
►Помідори - 150г
►Цукор - 30г
►Сметана - 150г
►Кмин
►Сіль
►Зелень
►Часник.


Приготування:

Буряк відварити в шкірці, очистити і нарізати соломкою. Готують бульйон з овочами, додають білокачанну капусту, буряк, заправляють тушкованими і протертими помідорами, сіллю, цукром, кмином.

Перед подачею кладуть розтертий часник, кріп і сметану.

bon appetit:)



Категорія: Борщі | Додав: unknown (15.11.2012)
Переглядів: 840 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Вибираємо морозиво
Десертні роли з бананом і вишнею
Хачапурі по-аджарський
Пончики з лимонним кремом
Шашлик з риби та креветок
Буженина за 10 хвилин
Курка запечена з овочами
Булочки з волоським горіхом і оливками
Морська капуста
Конвертики з грибами
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua