Інгредієнти (30 соломок):
►260г борошна ►220г розм'якшеного масла ►220г вершкового сиру ►3/4 ч.л. солі ►1 яйце ►Насіння кунжуту ►Насіння кмину
Приготування:
Розігріваємо духовку до 175С і накриваємо деко пергаментним папером. Викладаємо в миску масло, сир. борошно та сіль. Перемішуємо інгредієнти, щоб вийшла однорідна маса. Викладаємо тісто на добре посипаний борошном стіл. Використовуючи качалку, розгортаємо тісто, поки воно не стане 0,5 см. товщиною. Викладаємо соломку на покритий папером деко. Змащуємо за допомогою кисті злегка збитим яйцем. Посипаємо кожну смужку сіллю, насінням кунжуту і кмину. Запікаємо при температурі 175 градусів 15 хвилин, поки соломка не стане коричнево-золотистою.
bon appetit:)
|