Вівторок, 03.12.2024, 21:36
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти виробів з тіста » Рогалики

Рогалики "Мрія"



Інгредієнти:

►1 тісто:
►сметана - 200гр
►борошно - 200гр
►розпушувач - 0,5 ч.л.

2 тісто:
►вершкове масло - 200гр (кімнатної температури)
►борошно - 200гр
►розпушувач - 0,5 ч.л.
►Варіанти начинки: ягідний джем, шоколад, родзинки, чорнослив, горіхи, курага, сир, шинка і т.п.


Приготування:

Для тіста 1 в миску просіяти борошно з розпушувачем, додати сметану і вимісити тісто.
Для тіста 2 в миску просіяти борошно з розпушувачем, додати розм'якшене вершкове масло і вимісити тісто.
Кожне тісто скачати в кулю і викласти на робочий стіл, присипаний борошном.
Окремо кожне тісто розкачайте в пласт товщиною близько 1,5 см, складіть пласти один на інший.
Розкачайте тісто в пласт товщиною 1 см і скласти конвертом.
Знову розкачати в пласт і скласти конвертом. Повторити процес складання / розкочування ще 2 рази.
Потім складіть тісто конвертом ще раз, загорнути в плівку і прибрати в холодильник на 30 хвилин.
Я готувала подвійну норму тіста, тому після холодильника тісто злегка розкотила і розрізала на 2 пласти, поки з одного пласта робила рогалики, другий чекав в холодильнику.
Вийнявши тісто з холодильника розкачати його в прямокутний пласт товщиною 0,5 см, розрізати на 2 довгих смуги і кожну зі смуг нарізати на трикутники з основою близько 4-5см.
У підстави трикутників укласти начинку і згорнути рогаликом, при цьому злегка розтягуючи в сторони куточки підстави трикутника, щоб середина рогалика не вийшла дуже товстою.
Рогалики укласти на деко на деякій відстані один від одного і випікати в нагрітій до 200°С духовці до золотистого кольору (близько 12-15хвилин).
Повністю охолодити і присипати цукровою пудрою.

bon appetit:)


Категорія: Рогалики | Додав: unknown (05.06.2013)
Переглядів: 1736 | Теги: рогалики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Пишні млинці на молоці
Молочний коктейль «Coffee Milkshake»
Біляші з куркою
Класичний рецепт римських спагетті «Качо-е-Пепе»
Соус до риби
Французький тост з бананово-карамельним соусом
Пиріжки з яйцями і зеленою цибулею
Домашня Фанта
Солянка збірна м'ясна
Мармелад з смородини
Категорії розділу
Баурсакі [1]
Біляші [2]
Млинці, оладки [22]
Булочки [5]
Вареники [2]
Ватрушки [1]
Галушки [1]
Грінки [1]
Деруни [2]
Коржики [1]
Локшина [1]
Паста [6]
Пельмені [1]
Пиріжки [6]
Піца [7]
Пончики [3]
Пряники [1]
Рогалики [1]
Слойка [1]
Сирники [5]
Тісто [1]
Хачапурі [1]
Хліб [4]
Чебуреки [3]
Шарлотка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua