|
Апельсинові цукати в шоколаді
Інгредієнти:
Апельсини Шоколад Цукор
Приготування:
Спочатку позбавляємо апельсини від "Попок". Потім зрізаємо з них шкірку смужками від однієї відрізаної "попки" до іншої. Протягом декількох хвилин варимо наші кірки в киплячій воді, потім зливаємо воду і варимо ще раз. Це потрібно для того, щоб позбавити їх від гіркоти. Потім робимо сироп, змішавши пополам цукор і воду і варимо в ньому скоринки близько години. Охолоджуємо корки на решітці, щоб з них стекла зайва рідина. Топимо шоколад на водяній бані. Занурюємо в нього цукати (за бажанням можна наполовину або цілий), викладаємо на пергамент і чекаємо, коли шоколад знову застигне.
bon appetit:)
|
Категорія: Десерти | Додав: unknown (26.03.2012)
|
Переглядів: 813 |
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|