Вівторок, 07.05.2024, 19:12
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Десерти

Апельсинові цукати в шоколаді



Інгредієнти:

Апельсини

Шоколад

Цукор


Приготування:

Спочатку позбавляємо апельсини від "Попок". Потім зрізаємо з них шкірку смужками від однієї відрізаної "попки" до іншої.
Протягом декількох хвилин варимо наші кірки в киплячій воді, потім зливаємо воду і варимо ще раз. Це потрібно для того, щоб позбавити їх від гіркоти. Потім робимо сироп, змішавши пополам цукор і воду і варимо в ньому скоринки близько години.
Охолоджуємо корки на решітці, щоб з них стекла зайва рідина. Топимо шоколад на водяній бані. Занурюємо в нього цукати (за бажанням можна наполовину або цілий), викладаємо на пергамент і чекаємо, коли шоколад знову застигне.

bon appetit:)



Категорія: Десерти | Додав: unknown (26.03.2012)
Переглядів: 813 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Іспанські булочки
Курка з ананасами
Чахохбілі з курей
Відварені креветки
Паста з фореллю і рікоттою у вершковому соусі
Торт зі згущеним молоком "Солодка фантазія"
Баклажани по-грецьки
Піца по-домашньому
Каліфорнійський курячий салат
Деруни з м'ясом
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua