Інгредієнти:
►Картопля - 5 штук (середніх) ►Зелена цибуля - 4 штуки ►Сіль, чорний перець, паприка - за смаком ►Куряча грудка - 2 штуки ►Спеції для гриля - 1 упаковка ►Рослинна олія - 30 мл.
Приготування:
Зелену цибулю нарізаємо дрібними кільцями й обсмажуємо на рослинній олії. Картоплю очищаємо і нарізаємо кружечками. Додаємо до цибулі. Пересипаємо сіллю, паприкою і перцем. Тепер вливаємо 125 мл води, зменшуємо вогонь до мінімуму. Накриваємо кришкою і готуємо до тих пір, поки вода не випарується, а картопля стане м'яка. Філе розрізати уздовж. Відбити кожен шматочок. Пересипати спеціями для гриля. Обсмажити стейки на рослинному маслі по 5-7 хвилин з кожного боку. Тепер викладаємо порційно на тарілочки картоплю і стейки. Прикрасити блюдо свіжою зеленою цибулею.
bon appetit:)
|