Вівторок, 07.05.2024, 20:01
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Печеня

Печеня по-любительськи



Інгредієнти:

►500 г яловичини,
►1 морква,
►1 корінь петрушки,
►1 корінь селери,
►1 головка цибулі ріпчастої,
►60 г шпику,
►3 столові ложки жиру,
►200 г огірків або яблук,
►0,5 столової ложки оцту,
►2 склянки сметани,
►1 столова ложка соусу «Южный».


Приготування:

М'якоть спинної частини яловичини нашпигувати нарізаними солоними огірками або кислими яблуками, загорнути у вигляді рулету, перев'язати і обсмажити з усіх боків.
У посуд з пасерований на свинячому шпику корінням (моркву, петрушку, селеру) покласти обсмажене м'ясо, полити олією і оцтом, закрити кришкою і тушкувати в духовці близько двох годин. Під час тушкування м'ясо необхідно перевертати і поливати соком, а в разі необхідності додавати бульйон.
Готове м'ясо нарізати на порції. Соус процідити, додати сметану, соус «Южный» і довести до кипіння. Якщо соус вийде рідким, то в нього можна покласти товчені сухарі (1 столову ложку), приготовлені з житнього заварного хліба.
Цим соусом залити нарізані шматки м'яса і прогріти. Страву можна подавати з розсипчастою гречаною або пшоняною кашею, із смаженою картоплею

bon appetit:)


Категорія: Печеня | Додав: unknown (15.04.2013)
Переглядів: 899 | Теги: Печеня по-любительськи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Деруни з м'ясом
М'ятне молоко
Чоко-панкейкі
Відварені креветки
Піца по-домашньому
Фруктовий лід з ананаса, полуниці і лайма
Лимонад з ківі
Курка з ананасами
Паста з фореллю і рікоттою у вершковому соусі
Солянка
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua