Інгредієнти:
►300 г курячого філе ►400 г консервованої кукурудзи ►3 яйця ►200 г маринованих шампіньйонів ►200 г моркви ►цибуля порей або ріпчаста ►маслини (за бажанням) ►чіпси (овальної форми) ►сіль ►майонез ►рослинна олія
Приготування:
Моркву відварити до готовності, остудити та почистити. Дрібно нарізати куряче філе. На рослинній олії посмажити філе до готовності (близько 10-12 хв), посолити. Моркву і яйця натерти на дрібній тертці. Дрібно нарізати гриби. Цибулю порей нарізати півкільцями (якщо ви використовуєте ріпчасту цибулю, її необхідно дрібно нарізати, залити кипятком на 10 хвилин, потім воду злити). На дно тарілки викладіть філе, змастіть майонезом. На філе викладіть моркву, змастіть майонезом. На моркву викладіть гриби, змастіть майонезом. На гриби викладіть цибулю. На цибулю викладіть яйця, змастіть майонезом. На яйця викладіть кукурудзу. По колу увіткнути чіпси. Як варіант, салат можна прикрасити половинками маслин.
bon appetit:)
|