Інгредієнти:
►2 кг свинячого філе (без кісток) ►2 столові ложки майонезу ►2 лаврових листа ►3 кульки запашного перцю ►1 чайна ложка майорану ►1/3 склянки солі ►1 чайна ложка перцю ►1 столова ложка цукру ►4 зубчики часнику ►2,5 літра води
Приготування:
Налийте воду в каструлю з товстим дном. Додайте у воду, всі спеції, майонез і часник. Кипятимо все, і даємо охолонути. У холодний маринад кладемо свинину і доводимо до кипіння. З цього моменту, варити 5 хвилин і зняти з газу. Залиште м'ясо на ніч для охолодження (в тій же каструлі в розсолі), а потім вранці ми доводимо до кипіння і варимо знову 5 хвилин. Знову ж таки, залиште на кілька годин, щоб м'ясо охолодити. Готове м'ясо виймаємо з розсолу, обертаємо папером або фольгою і тримаємо в холодильнику.
PS. Ви можете використовувати будь-яке інше м'ясо: (свинина шинка, грудка індички).
bon appetit:)
|