Цей соус для піци, виходить ароматним і злегка кислим з натяком на солодкість. Він прилипає до тіста, а це саме те, що потрібно для піци. Хороший соус дійсно формує основу кожної гарної піци. Для його приготування.
Інгредієнти:
►Невелика цибулина - 1 шт. ►Часник - 2 зубчики ►Томатна паста - 4 столові ложки ►Помідори (стиглі) - 3 шт. ►Сіль - 0,5 ч.л. ►Цукор - 1 чайна ложка ►Орегано - 1 столова ложка ►Перець - 1/8 чайної ложки ►Базилік - 1 столова ложка ►Олія - 2 столові ложки ►Масло - 1 столова ложка
Приготування:
Дрібно нарізають цибулю кубиками і натирають часник на дрібній тертці або пропускають його через часникодавку. Помідори миють і овочевим ножем зняти шкіру з помідор, нарізають їх невеликими кубиками. В одній столовій ложці олії обсмажують цибулю, додають часник і томатну пасту і готують ще хвилину. Додають нарізані помідори, спеції, сіль, цукор, перець і варять соус на слабкому вогні близько 5 хвилин. Нарізають масло вершкове, додають його в соус і перемішують, поки масло не розтане. От і все, соус готовий. Можна використовувати блендер, щоб соус став однорідним за консистенцією.
bon appetit:)
|