Вівторок, 16.04.2024, 11:01
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Грибні

Запечені гриби з сиром і помідорами


Інгредієнти:

►Печериці - 500 гр.
►Цибуля - 3 шт.
►Помідори - 3-4 шт.
►Сир - 100 гр.
►Сіль, перець - за смаком,
►Рослинна олія -3-4 ст. л.


Приготування:

Гриби поріжте пластинами, відваріть протягом 10 хвилин і відкинемо на друшляк. Цибулю поріжте півкільцями, обсмажте на олії до м'якості, потім додайте гриби і смажте близько 10 хвилин.
Помідори поріжте кружками і обсмажте окремо. Сир натріть на дрібній тертці.
У форму для запікання викладіть гриби з цибулею, зверху викладіть помідори і посипте сиром. Запікайте в духовці при температурі 180°С 10 хвилин.

bon appetit:)



Категорія: Грибні | Додав: unknown (25.06.2012)
Переглядів: 1147 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Ролл "Мозаїка"
Сирний крем-суп
Червоний оксамитовий торт
Риба в клярі
Салат по-французьки
Цукерки з сиру
Смугастий сирний десерт
Куряче філе з кольоровою капустою (дієтичне блюдо)
Пахлава
Повітряні пиріжки
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua