►Порошковий желатин - 7 г ►Молоко - 70 мл + 340 мл ►Цукор - 140 г ►Какао-порошок - 20 г ►Сіль - ¾ чайної ложки ►Ванілін - 2 чайних ложки
Приготування:
Замочіть желатин в 70 мл молока. Цукор, какао, сіль і решту молока поставте в каструльці на маленький вогонь. Помішуючи, варіть до закипання і повного розчинення цукру близько 5 хвилин. Негайно влийте молоко з желатином і гарненько перемішайте. Додайте ванілін. Поставте в морозилку без кришки на 15 хвилин, потім закрийте харчовою плівкою і тримайте 3-4 години до твердої шоколадної маси. Перед подачею можна збити ручним міксером до однорідної шовкової консистенції. Розкладіть по креманках і подавайте.