Інгредієнти:
►Курка - 1,5 кг. ►Цибуля - 4шт. ►Помідори - 800гр. ►Часник за смаком ►Петрушка - 30гр. ►Соняшникова олія - 3ст.л. ►Оцет - 100гр. ►Вода - 100гр.
Приготування:
Тушку курки промити й нарізати на невеликі порційні шматки. Цибулю нашаткувати, покласти в каструлю, додати олії і тушкувати на слабкому вогні поки не підсмажиться. Потім в цибулю покласти куряче м'ясо, сіль, перець, дрібно нарізану петрушку, дольки помідорів, товчений часник, оцет (або лимонний сік), невелику кількість води (або бульйону). Накрити каструлю кришкою і тушкувати до готовності птиці.
bon appetit:)
|