Неділя, 24.11.2024, 09:18
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Чахохбілі

Чахохбілі з курки


Інгредієнти:

►Курка - 1,5 кг.
►Цибуля - 4шт.
►Помідори - 800гр.
►Часник за смаком
►Петрушка - 30гр.
►Соняшникова олія - 3ст.л.
►Оцет - 100гр.
►Вода - 100гр.


Приготування:

Тушку курки промити й нарізати на невеликі порційні шматки.
Цибулю нашаткувати, покласти в каструлю, додати олії і тушкувати на слабкому вогні поки не підсмажиться. Потім в цибулю покласти куряче м'ясо, сіль, перець, дрібно нарізану петрушку, дольки помідорів, товчений часник, оцет (або лимонний сік), невелику кількість води (або бульйону). Накрити каструлю кришкою і тушкувати до готовності птиці.

bon appetit:)



Категорія: Чахохбілі | Додав: unknown (26.06.2012)
Переглядів: 769 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Вишневий торт без випічки
Макарони фарфалле з томатно-сирним соусом
Кекс з йогуртом і какао
Молочний коктейль з медом
Піца «3 сири» з грибами
Куряче філе з кольоровою капустою (дієтичне блюдо)
Домашня Фанта
Вафельні трубочки
Ароматне масло з травами
Буженина запечена в тісті
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua