►Мандарини - 6 ►Креветки - 150г ►Яблука - 1 шт.сельдерей - 100г ►Майонез - 4 cт. л. можна сметану ►Лимон - 1/2 шт. ►Зелений салат ►Зелень петрушки - за смаком ►Оцет - за смаком ►Сіль Приготування: Креветки відварити в підсоленій воді з оцтом і очистити. Мандарини вимити і очистити від шкірки. З 2 очищених мандаринів вичавити сік і, змішавши його з майонезом, приготувати соус. Решта мандарини розділити на часточки, а потім очистити часточки від плівки. Яблуко розрізати навпіл, видалити серцевину, очистити половинки від шкірки і нарізати часточками. Селеру дрібно нашаткувати. Листя зеленого салату вимити і засіяти ними дно салатниці. На листя зеленого салату викласти очищені від плівки часточки мандаринів, м'ясо креветок, часточки яблука, селеру і акуратно перемішати. Перед подачею до столу полити салат приготовленим соусом, прикрасити нарізаним півкільцями лимона і зеленню петрушки. bon appetit:)