Інгредієнти:
►2 кг баклажанів, ►2 цибулини, ►2 головки часнику, ►100 г зелені (в зборі), ►перець чорний горошком, лавровий лист за смаком.
Для маринаду: ►0,5 ст. води, ►0,5 ст. рослинної олії, ►0,5 ст. оцту, ►2 ст. ложки солі.
Приготування:
Всі інгредієнти для маринаду змішайте і прокип'ятіть. Баклажани очистіть від плодоніжок, зніміть шкірку, наріжте кубиками, посоліть і залиште на 2 години. Після чого відіжміть, обсмажте в рослинному маслі і покладіть у півлітрові банки. Цибулю, часник, зелень наріжте, змішайте, додайте чорний перець і лавровий лист. Покладіть отриману суміш зверху на баклажани. Залийте гарячим маринадом і стерилізують протягом 10 хвилин. Закатати кришками.
bon appetit:)
|