Четвер, 16.05.2024, 13:55
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти заготовок » Баклажани на зиму

Баклажани зі смаком грибів


Інгредієнти:

►2 кг баклажанів,
►2 цибулини,
►2 головки часнику,
►100 г зелені (в зборі),
►перець чорний горошком, лавровий лист за смаком.

Для маринаду:
►0,5 ст. води,
►0,5 ст. рослинної олії,
►0,5 ст. оцту,
►2 ст. ложки солі.


Приготування:

Всі інгредієнти для маринаду змішайте і прокип'ятіть. Баклажани очистіть від плодоніжок, зніміть шкірку, наріжте кубиками, посоліть і залиште на 2 години. Після чого відіжміть, обсмажте в рослинному маслі і покладіть у півлітрові банки. Цибулю, часник, зелень наріжте, змішайте, додайте чорний перець і лавровий лист. Покладіть отриману суміш зверху на баклажани. Залийте гарячим маринадом і стерилізують протягом 10 хвилин. Закатати кришками.

bon appetit:)


Категорія: Баклажани на зиму | Додав: unknown (29.07.2013)
Переглядів: 1832 | Теги: Баклажани зі смаком грибів, баклажани на зиму | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Тава-кебаб
Гречані млинці
Запечені курячі стегенця
Соус для піци
Домашні котлети
Котлети по-київськи із сиром
Журавлино-гранатовий шорль
Як вибрати казан
Диву по-абхазьки
Курка маринована в кефірі, запечена з картоплею з травами і часником
Категорії розділу
Варення [15]
Повидло [2]
Баклажани на зиму [11]
Кабачки на зиму [1]
Огірки на зиму [11]
Перець на зиму [1]
Помідори на зиму [19]
Салати на зиму [1]
Смородина на зиму [22]
Часник на зиму [8]
Заготовляємо зелень [4]
Сушка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua