Вівторок, 30.04.2024, 09:19
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти напоїв » Вина

Яблучне вино з чорносливом


Інгредієнти:

►чорнослив - 1 кг
►кисло-солодкі соковиті яблука зимових сортів - 10 кг
►коричневий цукор - 2,5 кг


Приготування:

У яблук видаліть насіння, м'якоть з шкіркою натріть на дрібній тертці, складіть в стерилізовану широку ємність, залийте 1 л води. Чорнослив подрібніть, додайте в яблучне пюре і перемішайте. Залиште на 2 дні відкритим при кімнатній температурі, розмішуючи 3 рази за день. Ще 1 день масу не чіпайте.
Потім зберіть сплившу на поверхню мезгу за допомогою сита, відіжміть сік. У сусло що залишилось додайте цукор з розрахунку 250 г цукру на 1 л рідини. Перелийте сусло в стерилізовану бутилку так, щоб вона була заповнена не більше, ніж на 3/4 об'єму.
Герметично закрийте бутель (можна використовувати дитячий пластилін), вставивши в герметик довгу гумову трубочку. Кінець трубочки опустіть в ємність з водою, на 3 см нижче рівня води. Залиште вино бродити в темному місці при температурі близько 20 ° С на 30-40 днів. З трубочки повинен перестати виходити газ.

4. Потім злийте вино з осаду в стерилізовану бутель «під шийку», не залишаючи місця для повітря, і залиште дозрівати на 3-4 місяці. Потім ще раз злийте з осаду і розлийте по пляшках. Це вино можна пити відразу або витримувати до 1,5 років.

bon appetit:)


Категорія: Вина | Додав: unknown (13.04.2013)
Переглядів: 920 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Японський омлет
Біляші з куркою
Шиш-кебаб
Чіпси з тонкого лаваша
Сніданок по-болгарськи
Малосольні огірки
Сирні роли
Ананасово-манговий коктейль
Яйце "Бенедикт" з куркою
Латкес з яблук
Категорії розділу
Вина [4]
Глінтвейн [4]
Какао [3]
Квас [1]
Кисіль [0]
Коктейлі алкогольні [8]
Коктейлі безалкогольні [13]
Компоти [1]
Кава [6]
Лікери [6]
Лимонад [4]
Наливка [1]
Напої безалкогольні [6]
Пунш [1]
Чай [4]
Шоколад [8]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua