Інгредієнти:
►Картопля - 6 шт ►Шинка - 150 гр. ►Цибуля - 1 шт ►Петрушкa (за смаком) ►Вершкове масло - 1 ст. л. ►Перець чилі (мелений, за смаком) ►Сіль (за смаком) ►Сир твeрдий (тертий) - 50 гр. ►Перець чорний (мелений, за смаком) ►Цибуля зелeна (за смаком) ►Пшеничне борошно - 1 ст. л. ►Яйце - 1 шт
Приготування:
Така картопля з начинкою зможе послужити окремим блюдом, а також чудовим святковим гарніром. Відварити в шкірці картоплю. Порубати зелену цибулю і петрушку. Нарізати кубиками шинку і цибулю, обсмажити їх у вершковому маслі. Після змішати піджарку з рубаною петрушкою, сиром, зеленою цибулею. Картоплини розрізати навпіл, попередньо очистивши, вийняти м'якоть. М'якоть нарізати кубиками. Змішати їх з сиром і шинкою. Добре, але обережно перемішати, поперчити, посолити. Заповнити картопляні половинки отриманою масою, з'єднати їх, обваляти в борошні, в яйці, в борошні. Обсмажити картоплю у фритюрі до золотистого кольору. І у вас вийде ніжна картопля з хрусткою скоринкою.
bon appetit:)
|