Інгредієнти (на 6 порцій):
►200г шоколаду ►2ст. л. цукру ►1ст. ложка вершкового масла ►4 великих яйця ►0.5 ч л. цедри апельсина ►1 ст. л. апельсіногово соку
Приготування:
Білки відокремити від жовтків. Шоколад поламайте на шматочки і складіть в каструльку, додавши вершкове масло та цукор. На повільному вогні, помішуючи, розтопіть шоколад, змішаний з маслом і цукром. Білки добре збийте, а жовтки, додавши до них апельсинову цедру і апельсиновий сік, злегка збовтайте. Тепер жовтки влийте до шоколаду, а потім всю масу влийте в збиті білки і акуратно перемішайте. Розкладіть по келихах / формам і поставте в холодильник на 1 годину, щоб мус застиг. Зверху можна прикрасити морозивом і шоколадною стружкою.
bon appetit:)
|