П`ятниця, 22.11.2024, 17:59
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Желе, муси

Шоколадний мус



Інгредієнти (на 6 порцій):


►200г шоколаду
►2ст. л. цукру
►1ст. ложка вершкового масла
►4 великих яйця
►0.5 ч л. цедри апельсина
►1 ст. л. апельсіногово соку


Приготування:

Білки відокремити від жовтків. Шоколад поламайте на шматочки і складіть в каструльку, додавши вершкове масло та цукор.
На повільному вогні, помішуючи, розтопіть шоколад, змішаний з маслом і цукром. Білки добре збийте, а жовтки, додавши до них апельсинову цедру і апельсиновий сік, злегка збовтайте.
Тепер жовтки влийте до шоколаду, а потім всю масу влийте в збиті білки і акуратно перемішайте.
Розкладіть по келихах / формам і поставте в холодильник на 1 годину, щоб мус застиг. Зверху можна прикрасити морозивом і шоколадною стружкою.

bon appetit:)


Категорія: Желе, муси | Додав: unknown (27.04.2012)
Переглядів: 879 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Чебуреки з грибами і сиром
Міні-бутерброди з червоною ікрою та креветками
Коктейль "Карамельне небо"
Бісквітний медовик без масла
Молочний пунш
Бананово-полуничний коктейль
Запечені курячі стегенця
Баунті
Сирні чіпси
Як вибрати каструлю?
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua