П`ятниця, 22.11.2024, 02:50
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » М'ясні страви

Запечені курячі стегенця


Інгредієнти:

Курячі стегна і ніжки - 2 кг
Борошно - 1.5 склянки
Оливкова олія - 4 столові ложки
Вершкове масло - 4 столові ложки
Сіль і перець - за смаком
Приправа для курки


Приготування:

Розтопіть масло. Змішайте муку, сіль і перець. Обваляйте курку в борошні з обох сторін. Потім викладіть в жаровню. Посипте курку приправою. Запікайте курку в духовці до золотистої скоринки, весь час поливаючи соком.

bon appetit:)



Категорія: М'ясні страви | Додав: unknown (15.05.2012)
Переглядів: 1169 | Коментарі: 2 | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Булочки з волоським горіхом і оливками
Крем Рафаелло
Закуска "Дракончики"
Салат з курячої печінки та овочів
Салат "Соняшник"
Млинці з беконом
Медова запіканка
Банановий коктейль з морозивом
Суп із сиру стілтон
Паста з пряними ковбасками
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua