Інгредієнти:
►Креветки - 500 гр. ►Цибуля - 1 шт. ►Лимон (сік) - 1 шт. ►Сіль ►Перець ►Лавровий лист - 2-3 шт.
Приготування:
У великій каструлі закип'ятити воду з крупно нарізаною цибулю. Видавіть лимон, закиньте лимонні дольки, гарненько посоліть. Закиньте пару горошин перцю і лаврове листя. Після того як все закипіло, потримайте на повільному вогні хв 5. Вимкніть вогонь, закиньте креветки і, помішуючи, тримайте в воді. Якщо використовуєте великого розміру креветки, то поставте на маленький вогонь, але не доводьте до кипіння. Маленькі креветки тримайте 1-1.5 хвилини. Перевірте на готовність. Коли креветки готові, негайно перекиньте їх у миску з крижаною водою на пару секунд, щоб припинити процес готування. Злийте воду.
bon appetit:)
|