П`ятниця, 03.05.2024, 00:43
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » З морепродуктів

Відварені креветки


Інгредієнти:

►Креветки - 500 гр.
►Цибуля - 1 шт.
►Лимон (сік) - 1 шт.
►Сіль
►Перець
►Лавровий лист - 2-3 шт.


Приготування:

У великій каструлі закип'ятити воду з крупно нарізаною цибулю. Видавіть лимон, закиньте лимонні дольки, гарненько посоліть. Закиньте пару горошин перцю і лаврове листя. Після того як все закипіло, потримайте на повільному вогні хв 5. Вимкніть вогонь, закиньте креветки і, помішуючи, тримайте в воді. Якщо використовуєте великого розміру креветки, то поставте на маленький вогонь, але не доводьте до кипіння. Маленькі креветки тримайте 1-1.5 хвилини. Перевірте на готовність. Коли креветки готові, негайно перекиньте їх у миску з крижаною водою на пару секунд, щоб припинити процес готування. Злийте воду.

bon appetit:)



Категорія: З морепродуктів | Додав: unknown (24.05.2012)
Переглядів: 901 | Коментарі: 3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Коктейль "Космополітан"
Піца "Хвилинка"
Салат «Морський коктейль»
Омлет з шинкою і сиром
Апельсиновий глінтвейн
Сендвіч з яєчним салатом
Гриби, запечені в горщиках
Кава по-східному
Гречані млинці
Виноград в шоколаді
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua