Інгредієнти:
►Борошно пшеничне 125 г ►Мука гречана 125 г ►Молоко 500 мл ►Яйце куряче 2 шт. ►Сіль ½ ч.л. ►Цукор 30 г ►Вершкове масло 50 г
Приготування:
Пшеничне і гречане борошно просійте у велику миску, додайте молоко і швидко розмішайте, щоб небуло грудок. Долийте 100 мл гарячої води, розмішайте, додайте яйця, сіль та цукор. Знову розмішайте. Розтопіть вершкове масло і влийте його в тісто. У вас повинна вийти досить рідка консистенція тіста, без будь-яких грудок. Залиште тісто на 30 хв. нехай постоїть. На гарячу сковороду налийте тісто і розподіляйте його рівномірно, нахиляючи сковороду. Млинці обсмажуйте з двох сторін на досить великому вогні до темно-золотистого кольору.
bon appetit:)
|