Апельсинове вино з ваніллю
Інгредієнти:
►горілка - 250 мл ►темний ром - 100 мл ►апельсини - 5 шт. ►лимон - 1 шт. ►стручок ванілі - 1 шт. ►рожеве вино - 1,5 л ►дрібний коричневий цукор - 400 г
Приготування:
Апельсини і лимон вимити й обсушити. Розрізати плоди, не очищаючи, на 4-5 частин. Влити вино, горілку і ром у велику банку. Стручок ванілі розрізати, покласти в банку разом з насінням. Всипати цукор, додати шматочки фруктів. Накрити і поставити в холодильник на 6-8 тижнів. Процідити вино через дрібне сито, розлити в стерилізовані пляшки. Зберігати в холодильнику.
bon appetit:)
|
Категорія: Лікери | Додав: unknown (11.04.2013)
|
Переглядів: 703
| Рейтинг: 0.0/0 |
|