Неділя, 24.11.2024, 07:53
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Окрошка

Куряча окрошка



Інгредієнти:

►сметана - на смак
►редис - 10-12 шт.
►сіль - за смаком
►курка копчена - 500 г
►салат-латук - 1 качан
►хрін готовий - 2 ч.л.
►петрушка свіжа нарізана - 0,5 пучка
►кріп - 1 пучок
►квас - 1 л
►Яйце - 2 шт.
►цибуля зелена - 100 г
►огірки малосольні - 4 шт.
►картопля велика - 2-3 шт.


Приготування:

Картоплю вимити, відварити в мундирі в злегка підсоленій воді. Злити воду, дати трохи охолонути. Очистити і нарізати невеликими кубиками. Зелену цибулю, кріп і петрушку вимити, обсушити й подрібнити. Скласти картоплю і зелень у велику миску, присипати сіллю, ретельно перемішати і злегка розім'яти товкачем. Яйця зварити круто, облити холодною водою і очистити від шкаралупи. Нарізати яйця і огірки невеликими кубиками. Редиску вимити, відрізати кінчики, натерти на крупній тертці. Салат вимити, обсушити і нарізати тонкою соломкою. З курки видалити шкіру, а м'ясо нарізати соломкою. Додати яйця, огірки, терту редиску і курку в миску з картоплею. Перемішати, при необхідності посолити. Квас змішати з хріном і влити в миску з нарізаними овочами.
Розлити окрошку по тарілках, посипати салатом.
Додати сметану за смаком.

bon appetit:)


Категорія: Окрошка | Додав: unknown (11.04.2013)
Переглядів: 634 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Апельсинові цукерки
Мармелад з смородини
Сирні чіпси
Солянка
Картопля з сиром
Вареники з сиром
Картопляні кнедлики з грибами
Салат з курки
Блакитна лагуна
Сирники з Фетою
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua