Інгредієнти:
►Спагетті - 300 гр. ►Креветки - 400-500 гр. ►Вершкове масло - 2 ст.л. ►Сік лимона - чверть склянки ►Часник - 4 зубчики ►Скибки лимона ►Петрушка ►Сухі пластівці червоного перцю - щіпка ►Сіль і перець за смаком
Приготування:
Спагетті відварюємо в підсоленій воді по інструкції на упаковці, з додаванням у воду пари крапель оливкової олії. Тим часом чистимо і дрібно ріжемо часник. Видавлюємо сік лимона, і нарізаємо його четверту частину на скибки. Змішуємо в тарілці лимон, сік, січену петрушку і сушений перець. На сковороді у вершковому маслі обсмажуємо креветки з подрібненим часником. До тих пір, поки креветки не стануть рожевого кольору. Знімаємо з вогню, додаємо суміш лимонів і петрушки і викладаємо в сковороду відварені спагетті. Ретельно перемішуємо і можна подавати ..
bon appetit:)
|