Інгредієнти:
►Картопля - 100 гр. ►Оливкова олія - 60 мл ►Перець солодкий червоний (паприка) - ½ шт. ►Перець солодкий зелений - ½ шт. ►Часник зубчики - 3 шт. ►Сіль морська - 1 ч.л. ►Перець чорний мелений - ¼ ч.л. ►Помідори червоні - 200 гр. ►Кукурудза заморожена - 100 гр. ►Яйце куряче - 4 шт. ►Петрушка - 20 гр.
Приготування:
Очищену і нарізану тонкими скибочками картоплю обсмажте близько 10 хвилин на розігрітій сковороді, постійно помішуючи, поки вона не буде трохи м'якою, але не повністю готова. Різнобарвний перець очистіть від насіння, наріжте кубиками. Додайте в сковороду перець, подрібнений часник, посоліть і поперчіть. Ще через 5 хвилин додайте нарізані кубиками помідори і кукурудзу. В окремій мисці злегка збийте виделкою яйця з дрібно нарізаною зеленню і сіллю. Коли картопля стане м'якою, влийте яйця в сковороду. після цього вже нічого не перемішуйте. Якщо у вашій сковороди знімна ручка, поставте її в гарячу (200 °С) духовку на кілька хвилин. Подавайте в гарячому або холодному вигляді, нарізавши порційними шматками.
bon appetit:)
|