П`ятниця, 22.11.2024, 01:58
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Супи

Сирний суп з печерицями


Інгредієнти:

►Вода - 1-1,5 літра
►Морква - 1 шт.
►Картопля - 2-3 шт.
►Корінь селери - 100-150 гр.
►Пплавлений сирок або м'який сир чеддер - 200 гр.
►Печериці - 5-6 шт.
►Часник - 1-2 зубчики


Приготування:

Моркву, картоплю, корінь селери натерти на крупній тертці, додати в каструлю з водою, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 5 хвилин.
Після цього поступово ввести в суп плавлений сир нарізаний кубиками і варити ще хвилин 10. Гриби нарізати і обсмажити на рослинній олії.
Додати гриби в суп і проварити близько 7хвилин. В кінці в суп видавити часник.
Подавати з сухариками і посипавши зеленню.

bon appetit:)



Категорія: Супи | Додав: unknown (27.06.2012)
Переглядів: 982 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Деруни з пастою з лосося
Капоната по-сицилійськи
Часниковий соус
Як вибрати та приготувати курку
Омлет з сиром
Паста з лососем і креветками
Чікен Нагетс
Млинці з беконом
Помідори, фаршировані салатом з курки та грибів
Рибні консерви
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua