Інгредієнти:
►Вода - 1-1,5 літра ►Морква - 1 шт. ►Картопля - 2-3 шт. ►Корінь селери - 100-150 гр. ►Пплавлений сирок або м'який сир чеддер - 200 гр. ►Печериці - 5-6 шт. ►Часник - 1-2 зубчики
Приготування:
Моркву, картоплю, корінь селери натерти на крупній тертці, додати в каструлю з водою, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 5 хвилин. Після цього поступово ввести в суп плавлений сир нарізаний кубиками і варити ще хвилин 10. Гриби нарізати і обсмажити на рослинній олії. Додати гриби в суп і проварити близько 7хвилин. В кінці в суп видавити часник. Подавати з сухариками і посипавши зеленню.
bon appetit:)
|