Як приготувати смачний квас
Інгредієнти:
►Житні сухарі ►Цукор ►Дріжджі ►Родзинки
Приготування:
Беремо житні сухарі. Кладемо їх у каструлю. Заливаємо окропом. Даємо настоятися 6 годин. Проціджуємо. На, приблизно, п'ять літрів настою додаємо цукор за смаком і пару грамів сухих дріжджів і залишаємо на дві доби. Потім розливаємо по пляшках або іншій тарі, додаємо по кілька родзинок, і в холодильник. По мірі необхідності, діставайте, відкривайте (акуратно), і пийте - дуже смачно!
bon appetit:)
|
Категорія: Квас | Додав: unknown (11.04.2013)
|
Переглядів: 586
| Рейтинг: 0.0/0 |
|