Рибні биточки - ідеальне блюдо для тих, хто дотримується дієтичного харчування, адже білкова їжа сприяє нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту. Як гарнір до найніжнішиї биточків можна подати приготовані на пару овочі або рис.
Інгредієнти:
►Тріска філе - 700 г, ►Яйце куряче - 2 шт., ►Вершки з потреби, ►Сир Пармезан - 100-150 г, ►Часник - 2 зубчики, ►спеції, ►Зелень кропу для прикраси, ►Олія для смаження, ►сіль, ►Перець.
Приготування:
Рибу розрізати на шматочки. Видалити наявні кісточки. Подрібнити тріску в чаші блендера. Додати сіль, яйця, часник і трохи вершків. Продовжити збивати. При необхідності додати ще трохи вершків. Маса повинна вийти досить щільною. Викласти рибну масу в миску, додати подрібнений сир, мелений перець і перемішати. Сформувати биточки і смажити на розігрітій сковороді з маслом з 2-х сторін до готовності, приблизно 8-10 хвилин. Подати, прикрасивши гілочкою кропу
bon appetit:)
Джерело: http://Рибні биточки з сиром |