Вівторок, 03.12.2024, 21:45
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » М'ясні страви

Зрази по-чеськи


Інгредієнти:

►Яловичина - 600гр.
►Цибуля - 200гр.
►Жир - 30гр.
►Шпик - 60-70гр.
►Огірки солоні - 80гр.


Приготування:

М'ясо (яловичина) нарізати тонкими широкими скибочками, відбити їх, посолити, посипати перцем. Укласти на них скибочки шпика, кружечки ріпчастої цибулі (в ідеалі ще й скибочка солоного очищеного від шкірки огірка)
Загорнути скибочки м'яса рулетом, щоб не розвернувся, можна перев'язати товстою ниткою.
Потім підсмажити дрібно нарізану цибулю і покласти шаром у сотейник або на лист. Зверху укласти зрази.
Підлити бульйону або води і тушкувати до готовності. За 15 хвилин до моменту готовності посипати зеленню.
Нитки зняти (або зробити це вже перед подачею).
На гарнір можна подати відварну картоплю, макарони, рис, картопляне пюре, полити соусом, в якому тушилися зрази.

bon appetit:)



Категорія: М'ясні страви | Додав: unknown (15.05.2012)
Переглядів: 820 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Юмбрики
Запіканка на сніданок
Молочний коктейль «Coffee Milkshake»
Вибираємо сорт рису
Соус "Бешамель"
Гарячий шоколад
Апельсинова кава
Млинці з карамельними яблуками
Картопля фарширована овочами
Хачапурі по-аджарський
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua