Інгредієнти:
►Яловичина - 600гр. ►Цибуля - 200гр. ►Жир - 30гр. ►Шпик - 60-70гр. ►Огірки солоні - 80гр.
Приготування:
М'ясо (яловичина) нарізати тонкими широкими скибочками, відбити їх, посолити, посипати перцем. Укласти на них скибочки шпика, кружечки ріпчастої цибулі (в ідеалі ще й скибочка солоного очищеного від шкірки огірка) Загорнути скибочки м'яса рулетом, щоб не розвернувся, можна перев'язати товстою ниткою. Потім підсмажити дрібно нарізану цибулю і покласти шаром у сотейник або на лист. Зверху укласти зрази. Підлити бульйону або води і тушкувати до готовності. За 15 хвилин до моменту готовності посипати зеленню. Нитки зняти (або зробити це вже перед подачею). На гарнір можна подати відварну картоплю, макарони, рис, картопляне пюре, полити соусом, в якому тушилися зрази.
bon appetit:)
|