П`ятниця, 03.05.2024, 14:21
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Лазанья

Овочева лазанья


Інгредієнти (10 порцій):

►Баклажани - 150 гр.
►Цибуля ріпчаста - 300 гр.
►Кабачки - 350 гр.
►Помідори - 600 гр.
►Листи для лазаньї (12 штук) - 250 гр.
►Сир моцарела - 100 гр.
►Томатна паста - 40 гр.
►Сіль, суміш прянощів "Італійські трави",
лавровий лист, перець горошком-за смаком
►Молоко - 500 мл.
►Яйця - 1-2 шт.


Приготування:

Цибулю очистити, подрібнити. Викласти її в сковороду, залити склянкою води і тушкувати до тих пір, поки вода не випарується.
Тим часом, очистити баклажан і кабачок. Подрібнити. Викласти в сковороду з цибулею, додати сіль, склянка води і "Італійські трави".
Поки овочі тушаться, помідори обшпарити окропом, зняти з них шкіру і теж подрібнити. Викласти до інших овочів, додати томатну пасту. Тушити до тих пір, поки не випарується вся рідина.
Для соусу влити в каструлю половину молока, додати лавровий лист, трохи солі і перець горошком. Поставити на водяну баню. Яйця злегка збити, змішати з половиною молока. Коли в каструлі все почне закипати, акуратно влити туди молоко з яйцем, постійно помішуючи. Варити до легкого загусання, не припиняючи мішати. Після цього соус потрібно процідити.
Листи для лазаньї відварити до напівготовності в підсоленій воді.
На дно форми для запікання вилити половину соусу. Зверху викласти частину листів для лазаньї. На них-половину овочів. Накрити листами. Полити соусом, викласти овочі, що залишилися, натерти половину сиру. Викласти останні листи. Посипати сиром, натертим на дрібній тертці.
Поставити в розігріту духовку на 30-40 хвилин. Після цього можна подавати.

bon appetit:)



Категорія: Лазанья | Додав: unknown (22.05.2012)
Переглядів: 1156 | Коментарі: 2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Смачні котлети!
Полуничний чізкейк
Малиновий чізкейк
Вибираємо морозиво
Борщ волинський
Теплий курячий салат з локшиною
Салат "Грибний пеньок"
Бізе новорічне "Ялинки"
Диву по-абхазьки
Курячий Альфредо
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua