Iнгредієнти:
►Вершкове масло - 220 гр. ►Цукор - 2 склянки ►Яйце - 3 шт ►Сік лимона - 3 столових ложки ►Цедра 1 лимона ►Борошно - 2,5 склянки ►Сода - ½ чайної ложки ►Сіль - ½ чайної ложки ►Грецький (звичайний) йогурт - 225 гр. ►Молоко - 1/3 склянки ►Ванілін - 1 чайна ложка ►Свіжа полуниця - 340 гр.
Приготування:
Нагрійте духовку до 160°С. У мисці змішайте 2,25 склянки борошна, соду, сіль і цедру лимона. У чаші для міксера збийте вершкове масло з цукром до повітряного стану близько 3 хвилин. Вбийте по 1 яйцю за раз, продовжуюйте збивати. Влийте сік лимона. Поступово всипте борошняну суміш і йогурт, молоко і ванілін. В окремій мисці змішайте нарізану полуницю з рештою борошном. Додайте в основну масу. Змастіть форму для пирога вершковий маслом і вилийте туди тісто. Випікайте 1 годину. Перед тим, як діставати з форми, дайте пирогу час повністю охолонути. Присипте цукровою пудрою і подавайте.
bon appetit:)
|