Огірки залити холодною водою і залишити на 4-6 годин. (Це треба для того, щоб вони набралися водою і в них не залишилося повітря.) Приготувати банки, кришки залити окропом. Приготувати всі інгредієнти. Очистити часник, промити зелень, нарізати перець. На дно банки покласти лист хрону, гілочку кропу, листя смородини. Щільно набити банку огірками. Висипати часточки часнику і укласти перець. Залити окропом, прикрити кришками і дати охолодитись на стільки, щоб можна було тримати в руках. Злити воду в каструлю. Додати 100 мл кип'яченої води. Дати закипіти. У банки насипати сіль і подрібнену ацетілку. Заливати огірки киплячою огірковою водою по одній банці. Доверху. Банку відразу закрутити. (Зменшити вогонь до мінімуму і воду не знімати, вона повинна постійно кипіти.) Готові банки перевернути догори дном і поставити в заздалегідь приготоване "тепло". Залишити огірки солоні на добу. Прибрати солоні огірочки на поличку чекати зими))