П`ятниця, 22.11.2024, 03:18
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Страви з риби

Рибні палички з соусом тартар


Інгредієнти:

►Яйця - 3 шт.
►Борошно - 1 стакан
►Філе тріски, палтуса або тілапії - 450 гр.
►Панірувальні сухарі - 200 гр.
►Сіль - 1 чайна ложка
►Сир Пармезан (тертий) - 200 гр.
►Червоний перець (мелений) - 1 чайна ложка
►Соус тартар для подачі.


Приготування:

Філе риби нарізати брусочками. Обваляти в борошні. Збити яйця, додати перець і сіль. Панірувальні сухарі перемішати з тертим на дрібній тертці сиром. Опустити шматочки риби в яйце і обваляти в паніровці. Викласти на деко змащений рослинним маслом і випікати 15-20 хвилин при температурі 230°С. Подавати з соусом Тартар і лимоном.

bon appetit:)



Категорія: Страви з риби | Додав: unknown (24.05.2012)
Переглядів: 1379 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Медова запіканка
Гарячий шоколад з кавою, корицею і маршмелоу
Фруктовий коктейль
Рулети з індички з сиром
Сирники з Фетою
Риба в медово-соєвому соусі
Рисовий пудинг
Курка з соусом Теріякі
Закуска "Дракончики"
Малиновий коктейль
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua