Інгредієнти:
►Яйця - 3 шт. ►Борошно - 1 стакан ►Філе тріски, палтуса або тілапії - 450 гр. ►Панірувальні сухарі - 200 гр. ►Сіль - 1 чайна ложка ►Сир Пармезан (тертий) - 200 гр. ►Червоний перець (мелений) - 1 чайна ложка ►Соус тартар для подачі.
Приготування:
Філе риби нарізати брусочками. Обваляти в борошні. Збити яйця, додати перець і сіль. Панірувальні сухарі перемішати з тертим на дрібній тертці сиром. Опустити шматочки риби в яйце і обваляти в паніровці. Викласти на деко змащений рослинним маслом і випікати 15-20 хвилин при температурі 230°С. Подавати з соусом Тартар і лимоном.
bon appetit:)
|