П`ятниця, 17.05.2024, 12:43
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Пудинг

Пудинг манний



Інгредієнти:

►крупа манна  - 270 грам
►молоко - 900 грам
►цукор - 90 грам
►сіль - за смаком
►яйце - 3 штуки.
►масло вершкове - 60 грам
►ізюм - 60 грам
►цукати - 60 грам
►сухарі мелені - 30 грам
►сметана - 30 грам
►ванілін - на кінчику ножа
►соус абрикосовий - 300 грам (або варення)


Приготування:

Ізюм добре промийте і обсушіть на рушнику. У молоко додайте сіль, частину цукру, доведемо до кипіння і тонкою цівкою при безперервному помішуванні всипаємо манну крупу. Варимо 10-15 хвилин до загустіння і додамо масло. Охолоджуємо до 70°С.
Яєчні білки зіб'ємо до стійкої піни і приберемо в холодильник.
Жовтки яєць розітріть з цукром, що залишився і з'єднаємо з охолодженою кашею, додайте родзинки, цукати, розчинений у теплій воді ванілін. Масу добре зіб'ємо і обережно введемо збиті білки. Форму для пудингів або деко змастіть маслом, посипте сухарями і укладемо кашу, заповнюючи форму на 2/3. Поверхню змажемо яйцем зі сметаною і запекти масу в духовці при 210°С до утворення золотистої скоринки.
При подачі наріжемо на порції, укладемо на тарілки і поллємо соусом або варенням.

bon appetit:)


Категорія: Пудинг | Додав: unknown (27.05.2013)
Переглядів: 1218 | Коментарі: 1 | Теги: Пудинг манний | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Сирні коржики на швидку руку
Креветки в апельсиновій скоринці
Блакитна лагуна
Тава-кебаб
Рулетики з сирним сиром і креветками
Журавлинний соус
Картопляна тортілья
Лосось з брокколі під сиром
Шоколадна паннакотта
Зрази овочеві
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua