|
Закуска з болгарського перцю
Інгредієнти:
►Перець солодкий червоний 2 шт ►Часник 2 зубки ►Сіль 0.5 ч.л ►Перець чорний мелений 0.2 ч.л ►Майонез 250 г ►Яйце куряче 2 шт ►Петрушка 1 пучок
Приготування:
Відваріть 2 яйця круто. Поки яйця будуть охолоджуватися, на крупній тертці потріть плавлені сирки. Очистіть часник, "патраєм" перці. Натріть на тертці вже охолоджені яйця і змішайте їх з тертими сирками. У масу додайте чорний перець, сіль, нарізаний кріп і майонез. Туди ж розчавіть часник. Всі інгредієнти перемішайте як слід і починайте закидати начинку в спустошені перці. Начинку гарненько втрамбуйте всередину. Перці нарізайте кільцями, як на фото, або поділіть на дві частини.
Закуска з болгарського перцю добре поєднується з основними стравами з м'яса, також її можна мазати на хліб, але з перцями і зеленню виходить соковитіше і смачніше.
bon appetit:)
|
Категорія: Закуски з грибів і овочів | Додав: unknown (28.03.2012)
|
Переглядів: 1095
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|