Субота, 04.05.2024, 09:03
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Десерти

Десерт "Інь-Янь"



Інгредієнти:

Борошно - 1 склянка;
Яйце - 1 жовток;
Масло вершкове - 100 г;
Цукор - 50 г;
Груша, хурма - по 2 шт;
Лимон - 1 шт;
Гранат - жменю зерен;
Ванілін - 1 пучку.
Желе лимонне - 1 пакет


Приготування:

Для десерту спочатку необхідно спекти пісочне печиво. Перше - розтерти з цукром яєчні жовтки, а потім додати розм'якшене масло, борошно і ванілін. Тісто добре розім'яти, розкачати і нарізати круглі печеньки.
Все це викласти на протвінь і на 10-15 хвилин в 200-градусну духовку. Даємо охолонути.
Готуємо желе згідно інструкції на пакеті. Щоб воно не було надто солодке можна до нього додати сік лимона.
Даємо желе застигнути (але не до кінця).
Поки воно охолоджується, очистити від шкірки хурму та груші і нарізати на тонкі скибочки за розмірами печеньок, формуючи ті фігури, які захочете.
Потім потрібно викласти печиво на блюдо і трохи полити желе. Після цього укласти скибочки груш і хурми, прикрасивши гранатовими зернами. Наприкінці залити печиво желе яке залишилось і поставити застигати в холодильник.
Через годину десерт можна подавати до столу.

bon appetit:)






Категорія: Десерти | Додав: unknown (26.03.2012)
Переглядів: 807 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Як вибрати какао?
Яєчня з помідорами
Курячі відбивні в томатному соусі зі спагеті
Грінки з грибами і часником
Деруни з пастою з лосося
Паста з лососем і креветками
Кава по-східному
Завитки з шинкою і ананасами
Філе лосося з апельсинами
Триколірний хліб
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua