Для десерту спочатку необхідно спекти пісочне печиво. Перше - розтерти з цукром яєчні жовтки, а потім додати розм'якшене масло, борошно і ванілін. Тісто добре розім'яти, розкачати і нарізати круглі печеньки. Все це викласти на протвінь і на 10-15 хвилин в 200-градусну духовку. Даємо охолонути. Готуємо желе згідно інструкції на пакеті. Щоб воно не було надто солодке можна до нього додати сік лимона. Даємо желе застигнути (але не до кінця). Поки
воно охолоджується, очистити від шкірки хурму та груші і нарізати на
тонкі скибочки за розмірами печеньок, формуючи ті фігури, які захочете. Потім потрібно викласти печиво на блюдо і трохи полити желе. Після цього укласти скибочки груш і хурми, прикрасивши гранатовими зернами. Наприкінці залити печиво желе яке залишилось і поставити застигати в холодильник. Через годину десерт можна подавати до столу.