Середа, 08.05.2024, 17:30
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Супи

Суп із свинини та печерицями



Інгредієнти (4 порції):

500 г свинини на кісточці
1 велика цибулина
2 середні моркви
2 великих стебла селери
1 ст.л. томатної пасти
400 г печериць
1 лавровий лист
½ ч.л. сухого майорану
10 горошин чорного перцю
300 г  зеленого горошку (замороженого або свіжого)
Сіль, мелений чорний перець за смаком
Можна додати макарони.


Приготування:

М'ясо покладіть в каструлю.
Додайте лавровий лист та перець-горошок, залийте 1,5 літра води, додайте сіль за смаком. Доводимо до кипіння  і варимо м'ясо під кришкою на невеликому вогні, поки
м'ясо
не почне відставати від кісток, приблизноо 60-90 хв.

Поки м'ясо вариться, наріжте тонкими пластинками печериці. У сковороді розігрійте 2 ст.л. олії, покладіть гриби, додайте майоран і смажте, помішуючи, близько 3-4 хвилин. Перекладіть гриби на тарілку.

Наріжте дрібними кубиками моркву, цибулю та селеру. Смажте на олії на середньому вогні до м'якості, близько 8-10 хвилин.
Додайте томатну пасту і смажте, помішуючи, ще близько 1 хвилини.

Готове м'ясо вийміть з бульйону і дайте трохи охолонути. Наріжте на невеликі шматочки.
У гарячий бульйон покладіть обсмажені овочі та гриби, додайте горошок. Дайте закипіти й варіть близько 5-7 хвилин.
Покладіть м'ясо назад в каструлю, прогрійте протягом 1-2 хвилин і зніміть з вогню.

bon appetit:)


Категорія: Супи | Додав: unknown (30.03.2012)
Переглядів: 1003 | Коментарі: 3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 yaMCQz  
0
Recent studies have shown that ferroptosis plays an important regulatory role in the occurrence and development of many diseases and has become the focus and hotspot of research on the treatment and prognosis improvement of related diseases Fig <a href=http://levitr.buzz>venta levitra</a> Attempt to contact Dina by phone again

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Оливки й маслини. Як вибрати оливки?
Ванільний торт з вишневим лікером
Курка маринована в кефірі, запечена з картоплею з травами і часником
Швидкий пиріг з персиками
Сирні палички до супу
Біляші з куркою
Сендвіч з брокколі, сиром та куркою
Апельсинові дольки
Вершково гірчичний соус
Рибні палички в горіховій паніровці
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua