500 г свинини на кісточці 1 велика цибулина 2 середні моркви 2 великих стебла селери 1 ст.л. томатної пасти 400 г печериць 1 лавровий лист ½ ч.л. сухого майорану 10 горошин чорного перцю 300 г зеленого горошку (замороженого або свіжого) Сіль, мелений чорний перець за смаком Можна додати макарони. Приготування: М'ясо покладіть в каструлю. Додайте лавровий лист та перець-горошок, залийте 1,5 літра води, додайте сіль за смаком. Доводимо
до кипіння і варимо м'ясо під
кришкою на невеликому вогні, поки м'ясо не почне відставати від кісток, приблизноо 60-90
хв.
Поки м'ясо вариться, наріжте тонкими пластинками печериці. У сковороді розігрійте 2 ст.л. олії, покладіть гриби, додайте майоран і смажте, помішуючи, близько 3-4 хвилин. Перекладіть гриби на тарілку.
Наріжте дрібними кубиками моркву, цибулю та селеру. Смажте на олії на середньому вогні до м'якості, близько 8-10 хвилин. Додайте томатну пасту і смажте, помішуючи, ще близько 1 хвилини.
Готове м'ясо вийміть з бульйону і дайте трохи охолонути. Наріжте на невеликі шматочки. У гарячий бульйон покладіть обсмажені овочі та гриби, додайте горошок. Дайте закипіти й варіть близько 5-7 хвилин. Покладіть м'ясо назад в каструлю, прогрійте протягом 1-2 хвилин і зніміть з вогню.
Recent studies have shown that ferroptosis plays an important regulatory role in the occurrence and development of many diseases and has become the focus and hotspot of research on the treatment and prognosis improvement of related diseases Fig <a href=http://levitr.buzz>venta levitra</a> Attempt to contact Dina by phone again