Інгредієнти:
►Сир - 150 гр. ►Вершкове масло - 80 гр. ►Борошно пшеничне - 150 гр. ►Молоко - 100 мл ►Розпушувач тіста - 3 гр.
Приготування:
Натерти сир на крупній тертці. Сорт сиру можна змінювати, але від нього сильно залежить смак кінцевого блюда. Якщо ви візьмете менш гострий і солоний сорт, потрібно буде збільшити кількість солі. Розм'якшене масло змішайте з натертим сиром. Додайте борошно, молоко, сіль, розпушувач. Швидко замісіть тісто. Скачайте тісто в кулю і покладіть в холодильник на 30 хвилин. Охолоджене тісто розкачайте в пластину товщиною близько 5 мм і наріжте на вузькі смужки шириною 2 см і довжиною близько 15 см. Кожну смужку накрутіть на паличку чи олівець, а потім акуратно вийміть її. Розкладіть спіральки на листі, застеленому папером для випічки і поставте в розігріту до 200С духовку. Випікайте близько 15 хв до золотистого кольору.
bon appetit:)
|