Інгредієнти:
►Кефір ►Курячі стегна ►Картопля ►Трави ►Сіль, перець ►Часник ►Томати
Приготування:
Робимо маринад. Дрібно поріжте часник, додайте його в кефір, посоліть, додайте перець і трави. Стегна маринуємо протягом 20-25хвилин. Картоплю чистимо, ріжемо часточками. Викладаємо її у форму для запікання, додаємо оливкову олію, сіль, перець, трави. Зубчики часнику розчавити ребром ножа і викласти на картоплю. Томати черрі ріжемо на 4 частини і теж викладаємо у форму. Зверху на картоплю викладаємо курку і заливаємо залишками маринаду. Запікаємо в духовці при 200°С близько 40 хвилин.
bon appetit:)
|