Інгредієнти:
Картопля - 5 шт. Сіль - 1 ч.л. Масло Яйця - 4 шт. Чорний перець мелений - 1/4 ч.л. Сметана - 125 мл Цибуля порей або ріпчаста цибуля - 1/2 Сир "Фета" - 100 гр. Твердий сир - 50гр. Помідори - 2 шт.
Приготування:
Помити і очистити картоплю. Змастити форму для запікання олією. Нарізати картоплю кружечками і викласти його шарами в форму, посоліть. Збийте яйця, додайте сіль і перець, потім додайте сметану. Наріжте цибулю кільцями. Перемішайте до однорідності. Додайте в суміш фету, тертий твердий сир і цибулю, злегка перемішайте. Залийте все в форму з картоплею, і зверху зробіть ще один шар з помідорів. Відправте все в духовку розігріту до 175° C приблизно на 40 хвилин.
bon appetit:)
|