Інгредієнти:
►Тонкий вірменський лаваш ►Курячі стегна (м'якоть) ►Капуста ►Корейська морква ►Огірки ►Помідори ►Кетчуп ►Майонез
Приготування:
Зрізаємо м'якоть зі стегон, дрібно ріжемо і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Капусту шаткуємо і мнемо руками, огірки і помідори ріжемо кружальцями (або як кому подобається). На лаваш викладаємо капусту, зверху - смажену курятину (я кладу 3 столові ложки на порцію). Поливаємо кетчупом. Далі кладемо кружальця огірка і помідора, прикриваємо корейської морквою і завершуємо майонезом. Загортаємо. Гріємо в мікрохвильовці.
bon appetit:)
|