Понеділок, 29.04.2024, 14:20
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Кебаб

Домашня шаурма


Інгредієнти:

►Тонкий вірменський лаваш
►Курячі стегна (м'якоть)
►Капуста
►Корейська морква
►Огірки
►Помідори
►Кетчуп
►Майонез


Приготування:

Зрізаємо м'якоть зі стегон, дрібно ріжемо і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Капусту шаткуємо і мнемо руками, огірки і помідори ріжемо кружальцями (або як кому подобається). На лаваш викладаємо капусту, зверху - смажену курятину (я кладу 3 столові ложки на порцію). Поливаємо кетчупом. Далі кладемо кружальця огірка і помідора, прикриваємо корейської морквою і завершуємо майонезом. Загортаємо. Гріємо в мікрохвильовці.

bon appetit:)



Категорія: Кебаб | Додав: unknown (15.05.2012)
Переглядів: 779 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Заварні пончики
Полуничний торт без випічки
Салат "Соняшник"
М'ятне молоко
Сирники з начинкою
Риба в медово-соєвому соусі
Бананові оладки
Млинці з курячими сердечками
Сирний соус до печива
Паста з пряними ковбасками
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua