Інгредієнти:
►Картоплі, попередньо відвареної в мундирах - 1,5 кг. ►Морква - 1 шт. ►Адигейський сир - 200 гр. ►Вершки - 50-100 мл. ►Зелень: трохи петрушки і трохи кропу для кольору і аромату спеції: ►Куркума, чорний перець, 1 стручок червоного перцю.
Приготування:
Зварити картоплю в мундирі, очистити і зробити пюре. Солимо, перчимо. Робимо начинку. На дрібній тертці натираємо моркву. Сир дробимо. На сковороді смажимо моркву і сир до готовності, приблизно 10 хвилин. У процесі додаємо сіль, мелений червоний перець, куркуму і вершки. У самому фіналі кладемо дрібно нарізані петрушку і кріп. Беремо трохи пюре, кладемо на долоню і робимо товстенький коржик. Зверху кладемо начинку і акуратненько згортаємо її, склеївши по всіх краях, обвалюємо в борошні і відправляємо на розпалену сковорідку з підігрітою рослинною олією. Готові зрази, як правило, подають зі сметанкою або з кетчупом.
bon appetit:)
|