Неділя, 05.05.2024, 08:53
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти виробів з тіста » Біляші

Біляші


Інгредієнти:

Для тіста:

►Пшеничне борошно - 400 гр.
►Яйце - 1 шт.
►Мацоні - 250 мл.
►Вода - 75 мл.
►Дріжджі - 1/3 пачки
►Сіль - 1/2 чайної ложки
►Цукор - 1 чайної ложки

Для фаршу:
►М'ясо (баранина, або яловичина) - 500 гр.
►Цибуля (середня) - 2 шт.
►Сіль
►Перець
►Рослинна олія (рафінована соняшникова) для смаження.


Приготування:

Дріжджі розпустити в 75 мл. теплої води і 1 ч.л. цукру, накрити рушником і поставити їх в тепле місце.
Для приготування фаршу: приблизно 500 гр яловичини і 2 цибулини. М'ясо дуже дрібно порізати. Цибулю нарізати маленькими кубиками. Цибулю з 1 ч.л. солі роздавіть в ступці. Змішати нарізане м'ясо, кашку з цибулею, поперчити. Готовий фарш накрити тарілкою і прибрати на 2 години в холодильник. За цей час фарш добре промаринується. В дріжджі ввести 250 мл теплого мацоні + просіяне борошно і замішати м'яке, не липнуче до рук тісто. Перекласти тісто в миску, змащену олією. Накрити його рушником і поставити в тепле місце. Через годину тісто збільшившись в обсязі в три рази. Загорнути в плівку, і прибрати в холодильник на 2 години. Це дозволить зменшити можливі великі бульбашки в тесті. Цікаво, але в холодильнику тісто продовжує підходити і збільшуватися в обсязі. Тісто постоїть, змастити поверхню столу соняшниковою олією. Розділити тісто на 2 частини. Одну частину прибрати в холодильник, іншу скачати в "ковбаску", від неї відривати невеликі шматки, скачувати з них кульки вагою 60г. З кульок пальцями розім'яти корж, всередину якої покласти дві ложки фаршу. Краї зкріпити, залишаючи зверху отвір. З половини тіста виходить десять заготовок біляшів. В гарячу сковорідку налити соняшникову олію, щоб вона доходила до середини заготовок. Коли олія сильно розігріється, встановити середній вогонь, опустити біляші в киплячу олію отвором вніз.Коли біляші засмажаться, перевернути. В отвір налити ложку киплячого масла. Готові біляші викласти на тарілку.

bon appetit:)



Категорія: Біляші | Додав: unknown (14.05.2012)
Переглядів: 1510 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Іспанські булочки
Печена картопля з сиром
Рижик з заварним кремом
Шоколадно-вершковий мус
Журавлино-гранатовий шорль
Шоколадний мус
Закуска з болгарського перцю
Солянка збірна м'ясна
Омлет з шинкою і сиром
Швидкий пиріг з персиками
Категорії розділу
Баурсакі [1]
Біляші [2]
Млинці, оладки [22]
Булочки [5]
Вареники [2]
Ватрушки [1]
Галушки [1]
Грінки [1]
Деруни [2]
Коржики [1]
Локшина [1]
Паста [6]
Пельмені [1]
Пиріжки [6]
Піца [7]
Пончики [3]
Пряники [1]
Рогалики [1]
Слойка [1]
Сирники [5]
Тісто [1]
Хачапурі [1]
Хліб [4]
Чебуреки [3]
Шарлотка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua