Понеділок, 25.11.2024, 07:04
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Супи

Суп з кольорової капусти й шинки



Інгредієнти:

3
картоплі (середніх розмірів)
300
г цвітної капусти
1
ч.л. гірчиці
300
г шинки
250
мл вершків (10%)
1
л бульйону (м'ясного або курячого)
Сіль і
перець
Петрушка
для прикраси


Приготування:

Наливаємо бульйон в каструлю і додаємо нарізану кубиками картоплю.
Солимо і перчимо. Додаємо ложку гірчиці ідеалі діжонську)
Даємо закипіти на великому вогні, після чого зменшуємо вогонь. Необхідно варити 10-15 хвилин, до напівготовності картоплі.
Готуємо цвітну капусту. Для цього потрібно розділити її на суцвіття. А шинку необхідно нарізати на маленькі шматочки.
Розміщуємо капусту в каструлю і варимо приблизно 10 хвилин.
Коли
капуста майже готова, потрібно додати шинку і влити вершки. Дати закипіти і поварити ще 5 хвилин.
Суп з цвітної капусти й шинки готовий. При подачі посипати січеною
петрушкою.

bon appetit:)


Категорія: Супи | Додав: unknown (30.03.2012)
Переглядів: 1121 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Полуничний торт без випічки
Курячі крокети
Американські млинці або панкейкі
Французький тост з бананово-карамельним соусом
Молочні вершки
Гарячий шоколад з Bailey's
Глінтвейн
Сосиски "Змійки"
Курка "по-Пармськи"
Куряче філе, запечене з сиром і беконом
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua