|
Суп з кольорової капусти й шинки
Інгредієнти:
3 картоплі (середніх розмірів) 300 г цвітної капусти 1 ч.л. гірчиці 300 г шинки 250 мл вершків (10%) 1 л бульйону (м'ясного або курячого) Сіль і перець Петрушка для прикраси
Приготування:
Наливаємо бульйон в каструлю і додаємо нарізану кубиками картоплю. Солимо і перчимо. Додаємо ложку гірчиці (в ідеалі діжонську) Даємо закипіти на великому вогні, після чого зменшуємо вогонь. Необхідно варити 10-15 хвилин, до напівготовності картоплі. Готуємо цвітну капусту. Для цього потрібно розділити її на суцвіття. А шинку необхідно нарізати на маленькі шматочки. Розміщуємо капусту в каструлю і варимо приблизно 10 хвилин. Коли капуста майже готова, потрібно додати шинку і влити вершки. Дати закипіти і поварити ще 5 хвилин. Суп з цвітної капусти й шинки готовий. При подачі посипати січеною петрушкою.
bon appetit:)
|
Категорія: Супи | Додав: unknown (30.03.2012)
|
Переглядів: 1121
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|