Шашлик з риби та креветок
Інгредієнти:
►філе риби (біле, щільне) - 400 г ►креветки (сирі, очищені) - 200 г ►розмарин - 4 гілочки ►лимон (сік) - 1 шт. ►цедра лимона ►часник - 2 зубчики ►олія (оливкова) - 7 ст. л.
Приготування:
Часник очистити і роздавити. З гілочок розмарину зняти нижні листочки, подрібнити їх і змішати з часником, оливковою олією, лимонним соком і цедрою, сіллю і перцем. Рибу промити, обсушити на рушнику і нарізати на шматки. Покласти рибу і креветки в маринад і залишити в холоді на 2 г. Нижній кінчик кожної гілочки заточити і нанизати на неї упереміш креветки і шматочки риби. Обсмажити на мангалі або грилі, близько 3-4 хв. з кожного боку.
bon appetit:)
|
Категорія: Шашлик | Додав: unknown (22.03.2013)
|
Переглядів: 1061
| Рейтинг: 0.0/0 |
|