Четвер, 02.05.2024, 11:43
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Фрикадельки

Фрикадельки по-провансальськи



Інгредієнти:

►Яловичина (фарш) - 500 г
►Булочка - 1 шт.
►Ріпчаста цибуля - 3 шт.
►Петрушка - 1 пучок
►Зелена цибуля - 1 пучок
►Яйця - 1 шт.
►Олія
►Часник - 1 зубчик
►Яблука (кисло-солодкі) - 1 шт.
►Бульйон - 250 мл
►Борошно (або загусник соусу) - 2 ст. ложки
►Яблучний сік - 2 ст. ложки
►Сіль, чорний перець, гірчиця - за смаком


Приготування:

Булочку замочити, очистити і нарізати кубиками одну цибулину, нарубати петрушку і зелену цибулю. Змішати фарш, цибулю, петрушку, зелену цибулю, яйце, віджату булочку, сіль, перець і гірчицю. З готового фаршу сформувати фрикадельки і обсмажити їх в олії, потім викласти і прибрати в тепло.
Очистити і нарубати цибулю і часник. Яблука очистити і нарізати кубиками. Все разом обсмажити в маслі від смаження. Потім влити бульйон, яблучний сік, заварити мукою, приправити сіллю і перцем.
Подавати фрикадельки з соусом.

bon appetit:)


Категорія: Фрикадельки | Додав: unknown (15.04.2013)
Переглядів: 719 | Теги: Фрикадельки по-провансальськи | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Суп-пюре з брокколі та сиром
Шоколадна паннакотта
Салат з мандаринів і креветок
Морська капуста
Домашня шаурма
Бостонської кремовий торт
Рибний закусочний торт
Бутерброд - гриль Капрезе
Гречані млинці
Лазанья з 4 видами сиру
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua