Інгредієнти:
►Яловичина (фарш) - 500 г ►Булочка - 1 шт. ►Ріпчаста цибуля - 3 шт. ►Петрушка - 1 пучок ►Зелена цибуля - 1 пучок ►Яйця - 1 шт. ►Олія ►Часник - 1 зубчик ►Яблука (кисло-солодкі) - 1 шт. ►Бульйон - 250 мл ►Борошно (або загусник соусу) - 2 ст. ложки ►Яблучний сік - 2 ст. ложки ►Сіль, чорний перець, гірчиця - за смаком
Приготування:
Булочку замочити, очистити і нарізати кубиками одну цибулину, нарубати петрушку і зелену цибулю. Змішати фарш, цибулю, петрушку, зелену цибулю, яйце, віджату булочку, сіль, перець і гірчицю. З готового фаршу сформувати фрикадельки і обсмажити їх в олії, потім викласти і прибрати в тепло. Очистити і нарубати цибулю і часник. Яблука очистити і нарізати кубиками. Все разом обсмажити в маслі від смаження. Потім влити бульйон, яблучний сік, заварити мукою, приправити сіллю і перцем. Подавати фрикадельки з соусом.
bon appetit:)
|