Яловичина - 300 г Яйце - 2 штуки Огірки свіжі - 300 г Редис - 100 г Капуста білокачанна - 200 г Часник - 2 зубчики Кінза - 50 г Олія - 100 мл Локшина - 300 г Вода - 1 л Соус соєвий - за смаком Оцет - за смаком Перець кайенский - за смаком Перець чорний мелений - за смаком Цукор - за смаком Сіль - за смаком
Приготування:
М'ясо нарізати тонкою соломкою і обсмажити протягом двох хвилин на невеликій кількості рослинного масла в розпеченій сковороді. Додати до м'яса тонко нашатковану капусту. Посолити, поперчити чорним і кайенским перцем, перемішати, зменшити вогонь і тушкувати хвилин десять. Зняти з вогню, перекласти в окрему ємність і дати охолонути. Пшеничну
локшину відварити в підсоленій воді, промити холодною водою, щоб
охолола, в глибокій мисці змішати з невеликою кількістю рослинного
масла, щоб локшина не злипалися. Редиску і огірки настругати на тертці. Дрібно нарубати часник і кинзу і змішати з соєвим соусом, сіллю, перцем, оцтом і олією. Два яйця, щіпку солі і дві столові ложки води збити і підсмажити з цієї суміші кілька тонких омлетів. Почекати, поки омлети охолонуть, згорнути їх у трубочку і нарізати тонкою локшиною. У
крижану воду додати чотири столові ложки соєвого соусу, одну столову
ложку цукру, одну столову ложку солі, дві столові ложки оцту, добре
перемішати. 10. Розкласти
в порційні чашки по трохи тушкованої з капустою яловичини, нарізаного
омлету, локшини і овочевого салату, залити їх сумішшю води, соєвого
соусу і оцту і подавати.