Неділя, 12.05.2024, 16:04
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Супи

Корейський суп Кукса



Інгредієнти:

Яловичина - 300 г
Яйце - 2 штуки
Огірки свіжі - 300 г
Редис - 100 г
Капуста білокачанна - 200 г
Часник - 2 зубчики
Кінза - 50 г
Олія - ​​100 мл
Локшина - 300 г
Вода - 1 л
Соус соєвий - за смаком
Оцет - за смаком
Перець кайенский - за смаком
Перець чорний мелений - за смаком
Цукор - за смаком
Сіль - за смаком


Приготування:

М'ясо нарізати тонкою соломкою і обсмажити протягом двох хвилин на невеликій кількості рослинного масла в розпеченій сковороді.
Додати до м'яса тонко нашатковану капусту. Посолити, поперчити чорним і кайенским перцем, перемішати, зменшити вогонь і тушкувати хвилин десять.
Зняти з вогню, перекласти в окрему ємність і дати охолонути.
Пшеничну локшину відварити в підсоленій воді, промити холодною водою, щоб охолола, в глибокій мисці змішати з невеликою кількістю рослинного масла, щоб локшина не злипалися.
Редиску і огірки настругати на тертці.
Дрібно нарубати часник і кинзу і змішати з соєвим соусом, сіллю, перцем, оцтом і олією.
Два яйця, щіпку солі і дві столові ложки води збити і підсмажити з цієї суміші кілька тонких омлетів.
Почекати, поки омлети охолонуть, згорнути їх у трубочку і нарізати тонкою локшиною.
У крижану воду додати чотири столові ложки соєвого соусу, одну столову ложку цукру, одну столову ложку солі, дві столові ложки оцту, добре перемішати.
10.
Розкласти в порційні чашки по трохи тушкованої з капустою яловичини, нарізаного омлету, локшини і овочевого салату, залити їх сумішшю води, соєвого соусу і оцту і подавати.

bon appetit:)


Категорія: Супи | Додав: unknown (29.03.2012)
Переглядів: 834 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Сирно-банановий крем
Лазанья з 4 видами сиру
Тости на сніданок
Пельмені
Курка маринована в кефірі, запечена з картоплею з травами і часником
Салат «Морський коктейль»
Як вибрати заморожені і свіжі ягоди?
Сендвіч з яєчним салатом
Курячий бульйон з потрухами
Шиш-кебаб
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua